Top 2000 – Waar zijn we?

Waar zijn we in de Top 2000? Het leuke evenement van Radio 2 is weer begonnen en dan vraag ik dit geregeld af.

Het hele uitzendschema staat op de Top 2000 site. Maar ik wilde het nog makkelijker hebben. Daarom heb ik dit uitzendschema ingebouwd in een app. Wanneer je de app opent dan gaat je direct naar de juiste plaats in de lijst. En omdat ik toch bezig was heb ik een eenvoudige zoekfunctie ingebouwd. Zo ben ik van alle gemakken voorzien.

Ik heb de app in de Playstore gezet zodat hij ook, gratis, voor jullie beschikbaar is. Probeer hem maar eens uit. En als je ideeën hebt voor functies die jij graag zou hebben, laat me dat dan weten.

De app is voor Android en je vindt hem hier:
Ontdek het op Google Play
Fijne feestdagen en veel luisterplezier,

John

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *