ANP fotoarchief

Ik heb laatst een kijkje genomen bij het ANP fotoarchief (http://http://www.anpfotoarchief.nl/), eenproject waarmee het ANP zoveel mogelijk foto’s digitaal beschikbaar wil maken. Een gigantisch project.

Omdat de site er vriendelijk voor uitnodigt heb ik bij een aantal foto’s commenataar gegeven. Na enige dagen kreeg ik dit mailtje:

Beste John,Hartelijk dank voor uw reactie via onze internetsite www.anpfotoarchief.nl!Graag willen we u laten weten dat we het onderschrift bij de betreffendefoto hebben aangepast.Uiteraard hebben we de informatie betreft ‘het Latijntje’ verwerkt in de tekst!We zijn erg blij met deze aanvullende informatie.Ook hebben we een kijkje genomen op uw weblog!Nogmaals, heel hartelijk dank voor uw reactie.Met vriendelijke groet.anpfotoarchief.nl

Ze hebben niet alleen mijn commentaar gebruikt maar ook nog op mijn weblog gekeken. En dat terwijl ik al sinds april geen berichten meer heb geplaatst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *